Aluminium kerítés és kapu

Kapu kerítés

Minden kapunk gyártott hegesztett szerkezetek alumínium váz. Válassza ki a kerítés és a kapu a különböző anyagok és minták, hogy illeszkedjen a fantáziádat. Termékeink lehetőségeit inspirálja. Használja ki a megfizethető alumínium kapuk és kerítések.

Alumínium kerítések és kapuk

Az alumínium kerítések és kapuk minden RAL színben és különböző speciális színekben kaphatók. Egy gyönyörű kerítés lehet változtatni az egész megjelenés a ház pozitívan. Aki keres egy alumínium kerítés a megfelelő helyen! Köszönhetően a nagy választék a különböző kerítések és kapuk mindenki megtalálja pontosan mit kell.

ÖsszeHasonlítva más anyagokkal, mint a vas és fa, alumínium akár 30-40%-kal könnyebb. Ez nem csak egy előny a közgyűlés, hanem akkor is, ha mozog az elektromos kapu, amely lehetővé teszi a motor mozogni a kapu kisebb mérlegek. Míg a vas kerítés egy ruggly szín idővel és a fa sorsa, eddig alumínium évtizedekig megtartja a szépség és az időjárás-rezisztencia. Porított UV-ellenálló festék bevonatú kerítés nem halványul, így nincs szükség semmilyen újrafestése vagy szükséges cseréje a kerítés szempontjából hosszú távú befektetés.

Műanyag kerítések és kapuk

Műanyag kerítések és kapuk esztétikai és nagyon praktikus megoldás a kerítés. Ők is tökéletesen alkalmazkodik, és finom-Tuning a környezetben a ház. A műanyag profilokat használunk a termelés a kerítések és kapuk műanyag által előállított formájában kihúzás. műanyag kerítések merevek, és alakja folyamatosan köszönhetően a térbeli szerkezet. Köszönhetően a térbeli tervezés, műanyag kerítések elég erős és alakja folyamatosan, van egy tartós felület, és még mindig színes ellenálló (tartalmazó UV-szűrő). A Műanyag profilok általunk használt műanyag kerítések vagy külön kerítés profilok készült edzett extrudált PVC és megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. A legjobb érv az, hogy azt a tényt, hogy állították elő több éve, és az is hosszú távú igazolt valós körülmények között. Műanyag kerítések nincs további felszíni kezelési követelmények (nem kell festeni), és sok év után, nem oxidálják és színe megváltozik.

Egy gyönyörű kerítés lehet változtatni az általános megjelenését a ház a pozitív. A kerítés gyakorlatilag egy névjegykártya minden ház. Ellentétben a fából készült kerítés, akkor soha nem kell festeni az alumínium kerítés. Még nagyon magas hőmérséklet-ingadozás esetén is az anyag tulajdonságai állandóak maradnak. Tudtad, hogy az alumínium a leggyakrabban használt fém után acél? Alumínium kerítések tekinthető különösen robusztus, és szerves részét képezik az ingatlan design.

Műanyag kerítések és kapukAz általunk kínált minőségi és tartós alumínium kerítések kínálunk modellek minden darab. A szilárd alumínium kerítés a ház körül optimálisan ötvözi a biztonságot és vonzó megjelenést. A minőséget mindig a legapróbb részletekig garantáljuk. A rejtett csavaros rendszer miatt az egyes elemek (például károsodás esetén) könnyen cserélhetők bármikor.

Bárki, aki már megtalálta a tökéletes kerítés, persze, még mindig szüksége van kapura.

Függetlenül attól, hogy egy belépési kapu vagy egy bejárati kapu.

Minden kapu jellemzi a stabilitást és a hosszú élettartamot, és passzol  a meglévő alumínium kerítéshez.

Nem csak szárnyas kapukat és a tolóajtókat, hanem az önhordó kapukat is gyártjuk. Minden kaput lehet nyitni kézzel vagy felszerelt motorral.

Minden kapu és kerítés készült kiváló minőségű anyagok, amelyek nem maró hatású. Ezért nem szükséges a kellemetlen karbantartás. Alumínium kapuk alkalmasak bejárati kapu, kerti kapu, kerti ajtók vagy kapuk az udvarra, és ellenállnak minden időjárási körülménynek. Alumínium kerítések és kapuk még sok éven át újjak maradnak.

A minták és színek választéka minden ízlésnek és stílusnak megfelelő modellt kínál. Akár átlátszatlan kitöltések nagyobb adatvédelmet vagy átlátszó változatot, ha a kertben láthatónak kell lennie kívülről.