Aluminium kerítés és kapu

Alumínium kerítés és kapu

Az alumínium kerítés és kapu számos külföldi országban hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvendenek.

Nem véletlenül, hiszen ez a sokoldalú anyag számos előnyös, praktikus tulajdonsággal bír.

Alumínium kerítések és kapuk minimális karbantartással.

Porfestéssel, UV-álló festékkel színezett alumínium kapuk és kerítések.

Kapukeretek hegesztett vagy csavaros kivitelezésben.

Alumínium kapuk és kerítések Maine Clotures

Alumínium kerítések és kapuk

Az alumínium kerítések és kapuk minden RAL színnel és különféle különleges színekkel vannak ellátva, a gyönyörű kerítés pedig a ház egész megjelenését megváltoztathatja. Aki keresi az alumínium kerítést, a megfelelő helyen van! A különböző kerítések és kapuk széles választékának köszönhetően mindenki pontosan megtalálhatja, amire szüksége van.

Az egyéb anyagokhoz hasonlóan, mint a vas és a fa, az alumínium legfeljebb 30-40% -kal könnyebb. Ez nemcsak előnyt jelent az összeszerelés során, hanem az elektromos kapu mozgatásakor is, amely lehetővé teszi a motor kisebb súlyú kapuval történő mozgatását, a vas felderítésével a festék az idő múlásával és a fa elhalványul, de az alumínium évtizedek óta megőrzi szépségét és ellenállását az időjárásnak. a tartós színes bevonatú kerítések nem fakulnak el, ezért nincs szükség átfestésre vagy szükséges kerítés cserére a hosszú távú befektetés érdekében

Műanyag kerítések és kapuk

Műanyag kerítések és kapuk esztétikai és nagyon praktikus megoldás.Tökéletesen alkalmazkodik, és beileszkedik a környezetbe.A műanyag profilokat használunk, hogy készítsen kerítések és kapuk műanyagból készülnek formájában Koextruze.A műanyag kerítések eléggé merev és megtartja a színét és alakját. Műanyag kerítések gyártásához használt műanyag profilok, vagy különálló kerítés profilok, edzett PVC-ből készülnek, és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. A legjobb érv hogy több éve forgalmazzuk,és ezáltal hosszú idei a valós körülmények között vannak tesztelve.A műanyag kerítésnek nincs szüksége további felszíni kezelésre (nem kell festeni), és nem oxidálódik sok év után, és nem változtatja meg a színét sem.Egy szép kerítés pozitív irányba változtatja  a ház megjelenését. A kerítés gyakorlatilag egy névjegykártyaja minden háznak.

Kerítés és kapu

Minden kapunk hegesztett alumínium keretekből készül, és kerítéskitöltéssel kombinálhatók.Válasszon egy kerítést és kaput a különböző anyagokból és mintákból, hogy megfeleljen ön izlésének.

Alumínium kerítések

Az alumínium kerítések és kapuk minden RAL színben és különböző speciális színekben kaphatók.A gyönyörű kerítés pozitívan megváltoztathatja a ház teljes megjelenését.Aki keresi az alumínium kerítést, a megfelelő helyen van!A különböző kerítések és kapuk széles választékának köszönhetően mindenki pontosan megtalálhatja, amire szüksége van.Akár klasszikus vagy hagyományos kovácsolt alumínium kerítés, akár modern alumínium kerítés vagy vízszintes változat.

Műanyag kerítések

A műanyag kerítések és kapuk esztétikai és nagyon praktikus megoldás.Nagyon alkalmazkodom a ház környékéhez.A műanyag profilok a kerítések és a műanyag kapuk gyártásához Koextrudált formában készülnek.A műanyag kerítések elég szilárdak és a forma még a térszerkezetnek köszönhetően.