Kapu kerítés alumínium modern

Alumínium és műanyag kapukerítések A nálunk kapható alumínium kerítések és kapuk hosszú élettartalmukról ismertek.

 Minden alkatrész strapabíró alumíniumból készül, és a beépítéshez használt rögzítőelemek is rozsdamentes acélból készülnek.

2006-ban alakult családi vállalkozás vagyunk. 

1994-ben kezdtem el kerítések és kapuk gyártását a Roloplast s.r.o cégnél. Ennél a cégnél a francia Maine Plastique cég műanyag kerítéseit és kapuit kínáltuk. 2006 óta saját vállalkozást indítottam, és kerítéseket és kapukat kínáltam. Fokozatosan elkezdtük az alumínium kerítések és kapuk kínálatát. 

Sok évre vásároljuk a kerítést. 

Az biztos, hogy egy új kerítés beszerzésének vagy egy "olcsó" kerítés fenntartásának összköltsége az első-második karbantartás után meghaladja az alumínium kerítés árát. 

Vannak alternatívák a kerítés kiválasztására "elképzelhető, hogy a fa és fém kerítések jeleskednek", de idővel rendszeres karbantartásra van szükség, az alumínium kerítések és műanyag kerítések még évek múltán is újszerűek, így a befektetés megtérül Önnek.

 Az alumínium és műanyag kerítéseket nem kell néhány év után újrafesteni, így időt és pénzt pazarol. Az alumínium kapukerítések és korlátok továbbra is olyanok lesznek, mint az újak. Hagyományos és modern alumínium modelljeink vannak. 

Alumínium kapuk 

 Az alumínium profilok felülete sima és porfestékkel kezelt. Hangsúlyozzuk a problémamentes használat és tervezés hosszú élettartamát. Akár új kapukerítést keres, akár a régi kerítést és kaput cseréli ki, remélem választékunkban megtalálja az Ön számára megfelelő dizajnt.

 Az alumínium rendkívül tartós, rendkívül stabil és 100%-ban újrahasznosítható. A rejtett csavarrendszernek köszönhetően az egyes alkatrészek bármikor (sérülés esetén) könnyen cserélhetők. Egyszerűen tisztítsa meg a terméket évente egyszer vagy kétszer puha ruhával és tisztítószeres vízzel, és a kerítés olyan jó lesz, mint az új. 

Automata nyíló toló- és önhordó kapuink csendesek és erőteljesek. Természetesen minden kapu kézzel is nyitható. 

Tolókapuk . 

Önhordó kapuk 

Szárnyas kapuk 

Akkor kínálunk ilyen típusú kapukat, ha több hely van mélységben, mint szélességben. A szárnyas kapuk egyszárnyúak és kétszárnyúak, természetesen kézi és automata nyitásúak is. 

Kapu meghajto automatika

A kapukhoz Roger technológiás meghajtókat használunk. A vezérlés távirányítós vagy SMS-modulon keresztül történik, vagy ha a kaputelefon a motorhoz és a telefonhoz csatlakozik. Azoknál a kapuknál, amelyek nyitáskor keresztezik a bejárati kaput, lehetőség van elzárásra. Áramkimaradás esetén lehetőség van tartalék tápegység ellátására. 

Műanyag kapuk 

A műanyag kerítések és kapuk gyártásához használt műanyag profilok Coextrusion formában készülnek és UV-stabil Renolit fóliával laminálják. A műanyag profilok a térbeli felépítésnek köszönhetően kellően merevek és alaktartók.A műanyag kerítések és kapuk esztétikus és nagyon praktikus kerítési megoldást jelentenek. Tökéletesen tudnak alkalmazkodni a ház környezetéhez.