Alumínium kerítések és kapuk

 Alumínium kerítések és kapuk, amelyek alkalmasak modern házakba, de régi kerítések és kapuk helyreállítására is. 

A stabil hegesztett konstrukció és a minőségi felületkezelés jelenti a legmagasabb minőség alapját.

 Kerítéseink és kapuink hosszú élettartamukról ismertek, amit 18 éves gyártás igazol. 

Minden alkatrész strapabíró alumíniumból készül, és a beépítéshez használt rögzítőelemek is rozsdamentes acélból készülnek. 

Az biztos, hogy egy új kerítés beszerzésének vagy egy "olcsó" kerítés fenntartásának összköltsége az első vagy második karbantartás után meghaladja az alumínium kerítés árát. 

2006-ban alakult családi cég vagyunk és úgy alakítjuk ki az árakat, hogy azok az Ön és számunkra is elfogadhatóak legyenek. 

1994-ben kezdtem el kerítések és kapuk gyártását a Roloplast s.r.o.-nál. Ennél a cégnél a francia Maine Plastique cég műanyag kerítéseit és kapuit kínáltuk. 

2006 óta kezdtem önállóan műanyag kerítéseket és kapukat gyártani. Fokozatosan, több év után az alumínium kerítések és kapuk is megjelentek  a kínálatban. Az alumínium és műanyag kapukat, kerítéseket nem kell néhány év után újrafesteni, így időt és pénzt pazarol. Az alumínium kapuk, kerítések és korlátok továbbra is olyanok lesznek, mint az újak. Hagyományos és modern alumínium modellek. 

Alumínium kapuk 

Az alumínium profilok felülete sima és porfestékkel kezelt. Hangsúlyozzuk a tartósságot, a problémamentes használatot és a dizájnt. Akár új kerítést vagy kaput keres, akár régi kerítést és kaput szeretne cserélni, remélem, hogy kínálatunkban megtalálja az Ön számára megfelelő dekorációt. Az alumínium rendkívül tartós, rendkívül stabil és 100%-ban újrahasznosítható. A rejtett csavarrendszernek köszönhetően az egyes alkatrészek (például sérülés esetén) bármikor könnyen cserélhetők. Egyszerűen tisztítsa meg a terméket évente egyszer vagy kétszer egy puha ruhával és szappanos vízzel, és a kerítés összeszerelt állapotban olyan jó lesz, mint az új.

 Önhordó kapuk Szárnyas kapuk Teleszkópos kapuk 

Alumínium tolókapuk

 A tolókapu nagyszerű módja annak, hogy biztonságot és stílust adjon bejáratának. Az Ampplast tolókapuja ötvözi a modern dizájnt a legmagasabb minőséggel és számos praktikus előnnyel az Ön ingatlana számára. Tolókapuink önhordó vagy sínes változatban is elérhetőek. Ezeket a kapukat akkor ajánljuk, ha nincs hely szárnyaskapu számára. A tolókapuk helyet takarítanak meg.

 Önhordó alumínium kapu 

Ennél a változatnál nincs sín, a kapu átcsúszik a reteszelő járdán. Az egész kaput két kocsi mozgatja. A C-profil is alumínium profil, amelyet úgy alakítottak ki, hogy az alacsony és átlátszó kapukhoz nincs szükség felső vezetékre. 

Szárnyas alumínium kapuk 

Akkor kínálunk ilyen típusú kapukat, ha több hely van mélységben, mint szélességben. A szárnyas kapuk egyszárnyúak és kétszárnyúak, természetesen kézi és automata nyitással is. Nyílókapuval biztonságos és stílusos hozzáférést biztosíthat ingatlanához. Nálunk a kétszárnyú kapuhoz való modellek széles választékát találja: az egyszerűtől a hagyományos kialakításon át a szemét gyönyörködtető változatokig. Ízlés szerint válasszon kétszárnyú bejárati kaput. Automata szárnyas toló- és önhordó kapuink csendesek és erőteljesek. Természetesen minden kapu nyitható manuálisan vagy automatikusan.

Kapunyitó motor

A kapukhoz Roger technológiás meghajtókat használunk. A vezérlés vagy távirányítóval, vagy SMS-modulon keresztül történik, vagy ha a kapcsolat egy motorral és telefonnal ellátott otthoni portás. A bejárati kaput nyitáskor keresztező kapuknál lehetséges a blokkolás. Áramkimaradás esetén tartalék forrás biztosítására van lehetőség.

 Az alumíniumot általában luxusanyagnak tekintik, ezért feltételezik, hogy ebből az anyagból drága lesz egy alumínium kerítés, kapu, kapu. Ne tévesszen meg, természetesen alacsonyabb áron is lehet kerítést kapni. Ezek azonban mindig olyan anyagok, amelyek karbantartást igényelnek, és már az első nagyobb javításnál, amikor a munka és az anyag ára, nem is beszélve az időről, az eredetileg olcsó kerítés áráról az alumínium kerítéssel összehasonlítható árra emelkedik. . És minden további javítással és karbantartással a kezdetben olcsó kerítés egyre drágább lesz. Mivel általában sok évre (20-30 évre) vásárolunk kerítést, több mint biztos, hogy az "olcsó" kerítés beszerzésének és karbantartásának összköltsége az első-második karbantartás után meghaladja az alumínium kerítés árát. Ugyanez vonatkozik a kapukra is.

Műanyag kapuk 

A műanyag kerítések és kapuk gyártásához használt műanyag profilok koextrudálással készülnek és UV-stabil Renolit fóliával laminálják. A műanyag profilok a térbeli felépítésnek köszönhetően kellően merevek és alaktartóak.