Aluminium kapu és kerítés

Aluminium kerítés

Bemutatjuk az alumínium kerítést minimális karbantartási igényekkel.

A kapuk és kerítések sima felületűek és a RAL mintavevő szerint különböző színekben kaphatók.

Használja ki az alumínium kerítések előnyeit, és ajánlataink lehetőségeit.

Alumínium kerítéseket és alumínium kaput gyártunk többféle kivitelben.

Minden kapu és kerítés az ügyfél méretei szerint készül.

Dekor Fabio lamella

Dekor Amsterdam

Dekor London

Dekor Wien

Dekor Madrid

Dekor Maine Cloture


Alumínium kerítések, kapuk és korlátok hegesztett vagy csavaros.Fedezze fel egyedi profiljainkat és tartozékait a testre szabott kapuk és kerítések számára.

Az alumínium kerítések és az alumínium kapuk előnyei a nagy változékonyságúak, amelyek lehetővé teszik a teljes körű és típusú kerítések és kapuk kiválasztását, a ház minden házának névjegykártyája, nagymértékben befolyásolja annak általános megjelenését, ezért az alumínium kerítésnek vagy az alumínium kapunak meg kell egyeznie az épület építészetével.

Kínálatunkat csak a legjobb minőségű választékban kínáljuk Önnek, kérjük ne habozzon szolgáltatásainkat felhasználni.

Igényes otthon építők egyre inkább keresnek egy alumínium kerítés, hogy ad a családi és otthoni berendezése egyedülálló megjelenés. 

Legyen az épület egy modern minimalista stílusú, vagy egy mediterrán családi ház, ajánlatunk magában foglalja az ideális kerítés! -Ból kerítés díszített-val geometriai behelyez-hoz "kovácsolt" Sorompó-ból sok eltérő változat és egy sor-ból RAL befest-val száz-ból befest hangszín a sor-ból választások növel. Ne feledje, hogy a kerítés és a kapu a ház egy névjegykártya ház, az első benyomás az otthoni, amely ideális esetben vegye fel a szépség és a hangulat az épület. A stabil hegesztett konstrukció és a kiváló minőségű felület a legmagasabb minőséget képezi.

Ez azt jelenti, hogy minden egyes profilt lehet festeni bármilyen színű, és meg lehet változtatni ezen túlmenően.Minden alkatrész is a kínálat alumíniumból készült, mint például a megáll párna a csuklópánt, konzol kerítés alkatrészek. Az önhordó Gates C profil is az alumínium profil és a komponensek nem a rozsdamentes acél, valamint a zsanérok a kapuk.