Nyitvatartás 8-00-16-00
hu

Aluminium kapu és kerítés

Alumínium kerítés és kapu

Minden kapu és kerítés kiváló minőségű anyagokból készül.

Divatos a magas, átlátszatlan kerítés és kapu. Itt olyan modelleket talál, amelyek meggyőzőek modern dizájnjukkal

Az alumínium kerítés és kapu sok év után is mint az új!

A kapu és kerítés sima felületű és a RAL színskála szerint különböző színekben kaphatók. Élvezze az alumínium kapu nyújtotta előnyöket, és merítsen ihletet kínálatunkból. Több kivitelben is gyártunk alumínium kerítéseket és alumínium kapukat.

Minden kapu és kerítés a megrendelő kívánt méretei szerint készül. Természetesen találsz programunkban szárnyas, toló- és önhordó kapukat, valamint alumínium bejárati kapukat.

Hasonlóan kínálunk alumínium erkélyeket és korlátokat is. 

Az alumínium kapu különösen robusztus, és az ingatlantervezés szerves részét képezi. Egy gyönyörű kerítés pozitív irányba változtathatja a ház összképét. A kerítés gyakorlatilag minden ingatlan névjegykártya. 

Egyszerű, nem unalmas alumínium kerítések és kapuk. Minden kaput és kerítést egyedileg gyártunk. A fa kerítéssel ellentétben soha többé nem kell alumínium kerítést festeni. Az anyag tulajdonságai még nagyon nagy hőmérséklet-ingadozások esetén is változatlanok maradnak. Tudtad, hogy az alumínium a legtöbbet használt fém az acél után? Az alumínium kerítések különösen robusztusak, és az ingatlantervezés szerves részét képezik.